Badrum i Älta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Älta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Älta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Älta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Älta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Älta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Älta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Älta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Älta Rör AB
Ältav. 159 A
138 37 älta


Neglinge Allservice I Sverige AB
08 - 778 40 50Ventrax Älta AB
Älta Mossv. 146
138 37 älta


VVS-Mannen i Stockholm AB
Örkroken 8
138 40 älta


Kärvestedt Vvs Projekt
Högmorav. 23
138 36 ÄLTA


Hautanen Svets & Smide
Oxelv. 37
138 32 ÄLTA


Broomé & Sandberg Rörservice AB
Örkroken 2
138 40 älta


Frändfors VVS Service AB
Backstigen 6
138 34 ÄLTA


Ozzys Rörservice AB
Oxelv. 39
138 32 ÄLTA


Wikströms Rör
Oxelv. 21
138 31 älta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Älta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Älta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Älta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Älta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Älta.

Badrumsfakta om Älta

I Älta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älta om du är intresserad av att veta mer om Älta som inte har med badrum att göra.

I Älta fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Älta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Älta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.