Badrum i Årsta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Årsta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Årsta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Årsta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Årsta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Årsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Årsta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Årsta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nybergs Kakel & Golv AB
Sköntorpsv. 84
120 53 ÅRSTA


PLI Bygg
Sköntorpsv. 3
120 38 årsta


Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB
Bolmensv. 47
120 50 årsta


Rörmokeri I Stockholm AB
Skälderviksplan 2
120 60 ÅRSTA


Röreliten Stockholm AB
Byängsgränd 14
120 40 ÅRSTA


Rörmontagegruppen I Stockholm AB
070 - 852 56 20Dakki Entreprenad AB
Svärdlångsv. 44
120 60 ÅRSTA


Rubin Rör AB
Sköntorpsv. 9
120 38 årstaLinders Ventilation AB
Ostmästargränd 5


Hagbergs Rör & Energi AB
Dellensv. 2
120 58 årsta


DaKKI AB
Svärdlångsv. 44
120 60 ÅRSTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Årsta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Årsta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Årsta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Årsta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Årsta.

Badrumsfakta om Årsta

I Årsta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Årsta om du är intresserad av att veta mer om Årsta som inte har med badrum att göra.

I Årsta fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Årsta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Årsta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.