Badrum i Bagarmossen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bagarmossen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bagarmossen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bagarmossen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bagarmossen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bagarmossen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bagarmossen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bagarmossen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Wsbt Bygg & Renovering
Byälvsv. 117
128 47 Bagarmossen


Högmora VVS & Energiservice AB
Emåg. 54
128 46 BAGARMOSSEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bagarmossen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bagarmossen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bagarmossen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bagarmossen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bagarmossen.

Badrumsfakta om Bagarmossen

I Bagarmossen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Bagarmossen om du är intresserad av att veta mer om Bagarmossen som inte har med badrum att göra.

I Bagarmossen fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bagarmossen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bagarmossen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.