Badrum i Bergshamra - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bergshamra - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bergshamra? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bergshamra som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bergshamra. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bergshamra så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bergshamra

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bergshamra som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bygg Rätt i Norrtälje AB
Bergshamra Byväg
Bergshamra


Borgströms Rörservice AB
Bergshamravägen 73
761 11 BergshamraFredrik Thors Rör AB
Lagervägen


T. Thors Värme och Sanitet
Utanbrovägen 21
761 11 Bergshamra


Fredrik Thors Rör AB
Lagervägen 4
761 12 BERGSHAMRAHt Vvs
Mora 127


Petterssons Rör I Riala AB
Gärdsnäsvägen 59
761 12 BERGSHAMRA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bergshamra

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bergshamra kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bergshamra samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bergshamra. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bergshamra.

Badrumsfakta om Bergshamra

I Bergshamra fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergshamra om du är intresserad av att veta mer om Bergshamra som inte har med badrum att göra.

I Bergshamra fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bergshamra som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bergshamra från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.