Badrum i Dalarö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Dalarö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Dalarö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Dalarö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Dalarö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Dalarö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Dalarö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Dalarö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Curt Rosell VVS Service AB
Sandemar 17
137 71 Dalarö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Dalarö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Dalarö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Dalarö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Dalarö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Dalarö.

Badrumsfakta om Dalarö

I Dalarö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Dalarö.

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dalarö om du är intresserad av att veta mer om Dalarö som inte har med badrum att göra.

I Dalarö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Dalarö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Dalarö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.