Badrum i Danderyd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Danderyd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Danderyd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Danderyd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Danderyd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Danderyd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Danderyd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Danderyd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Badrumsmannen AB
Nora Torg 5 A
182 34 DANDERYD


Kasama VVS AB
Danderydsv. 146
182 36 DANDERYD


Danderyds Rör
08 - 755 55 80Se Rör AB
Golfv. 4 B
182 31 Danderyd

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Danderyd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Danderyd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Danderyd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Danderyd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Danderyd.

Badrumsfakta om Danderyd

I Danderyd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Danderyd.

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Danderyd om du är intresserad av att veta mer om Danderyd som inte har med badrum att göra.

I Danderyd fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Danderyd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Danderyd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.