Badrum i Djursholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Djursholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Djursholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Djursholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Djursholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Djursholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Djursholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Djursholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Cookiemonster AB
Modgunnv. 1
182 55 DJURSHOLMArvy AB
Fylgiav. 9

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Djursholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Djursholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Djursholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Djursholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Djursholm.

Badrumsfakta om Djursholm

I Djursholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Djursholm.

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Djursholm om du är intresserad av att veta mer om Djursholm som inte har med badrum att göra.

I Djursholm fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Djursholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Djursholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.