Badrum i Edsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Edsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Edsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Edsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Edsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Edsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Edsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Edsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sättraby Rör & Svets
Sättraby 167
760 31 Edsbro


Retek Reglerservice
Hästhagsvägen 15
762 98 EDSBRO


Kärrängens Vvs
Saxenvägen 89
762 97 Edsbro

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Edsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Edsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Edsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Edsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Edsbro.

Badrumsfakta om Edsbro

I Edsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Edsbro.

Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Yta: 82,35 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Edsbro om du är intresserad av att veta mer om Edsbro som inte har med badrum att göra.

I Edsbro fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Edsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Edsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.