Badrum i Ekerö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ekerö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ekerö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ekerö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ekerö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ekerö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ekerö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ekerö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hjelms Bygg Ekerö AB
Liljedalsv. 13
178 53 Ekerö


Andersson Rör AB, Tord
Oraniev. 10
178 32 EKERÖ


Kjellins Rör AB
Brokadv. 3
178 37 Ekerö


Allansson VVS AB
Felixv. 3
178 38 EKERÖ


JannehillS Rör
Västfararv. 5
178 54 EKERÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ekerö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ekerö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ekerö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ekerö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ekerö.

Badrumsfakta om Ekerö

I Ekerö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekerö om du är intresserad av att veta mer om Ekerö som inte har med badrum att göra.

I Ekerö fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ekerö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ekerö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.