Badrum i Enskede - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Enskede - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Enskede? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Enskede som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Enskede. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Enskede så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Enskede

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Enskede som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Badrumsverket AB
Kaggeholmsv. 68
122 60 Enskede


Hildebrands Värme & Sanitet
Forstmästarv. 32
122 41 ENSKEDE


PPN Byggservice
Bastuhagsv. 40
122 42 Enskede


Byggalleriet AB
Sandsborgsv. 23
122 33 Enskede


Elit Rör AB
Sågverksg. 82
122 41 ENSKEDE


Total Rörservice Mats Lundin AB
Wormsöv. 25
122 37 Enskede


Nils Hedström Byggnads AB
08 - 661 93 84Stammens Fastighet & Rörservice
Rubanksgränd 4
122 46 Enskede


Ad Vvs & Fastighetsservice
Mörköv. 73
122 60 Enskede

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Enskede

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Enskede kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Enskede samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Enskede. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Enskede.

Badrumsfakta om Enskede

I Enskede fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Enskede.

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Enskede om du är intresserad av att veta mer om Enskede som inte har med badrum att göra.

I Enskede fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Enskede som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Enskede från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.