Badrum i Enskede Gård - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Enskede Gård - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Enskede Gård? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Enskede Gård som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Enskede Gård. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Enskede Gård så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Enskede Gård

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Enskede Gård som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

N.E.S. New Energy Services AB
Odelbergsv. 32
120 47 Enskede

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Enskede Gård

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Enskede Gård kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Enskede Gård samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Enskede Gård. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Enskede Gård.

Badrumsfakta om Enskede Gård

I Enskede Gård fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Enskede Gård.

Enskede gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Johanneshov, Gamla Enskede, Enskedefältet och Årsta. Stadsdelen saknar ett stadsdelscentrum, närmaste finns i Johanneshov och Gamla Enskede. Namnet Enskede gård kommer från det tidigare säteriet och storgodset Enskede gård, som ligger vid Enskede gårdsväg 25.

Yta: 86 hektar
Invånarantal: 2871, år

Här kan du ta del av mer information om orten Enskede Gård om du är intresserad av att veta mer om Enskede Gård som inte har med badrum att göra.

I Enskede Gård fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Enskede Gård som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Enskede Gård från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.