Badrum i Färentuna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Färentuna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Färentuna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Färentuna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Färentuna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Färentuna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Färentuna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Färentuna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Åkersberga Golv & Kakel
Frälsegårdsv. 16
179 97 FÄRENTUNA


Ego Vent Gradin & Pahlén AB
Johannelund 1
179 98 Färentuna


Klimatstyrkan I Stockholm AB
Harholmsv. 37
179 97 FÄRENTUNA


Drottningholms VVS
Kungshäll 3
179 97 FÄRENTUNA


Dd VVS Teknik, AB
Ölstav. 110
179 98 Färentuna


Kyl & Energi Optimering Sverige AB
Äppelhagen
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Färentuna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Färentuna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Färentuna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Färentuna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Färentuna.

Badrumsfakta om Färentuna

I Färentuna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Färentuna om du är intresserad av att veta mer om Färentuna som inte har med badrum att göra.

I Färentuna fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Färentuna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Färentuna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.