Badrum i Farsta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Farsta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Farsta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Farsta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 15 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Farsta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Farsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Farsta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Farsta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stuvsta Rör AB
Fryksdalsbacken 7
123 43 Farsta


Peter Roos VVS AB
Forsbackag. 55
123 43 Farsta


Röranderör
Kristinelundsv. 11
123 52 Farsta


Tynningö Bygg & Platt AB
Högerudsbacken 15
123 73 FARSTA


Duschbyggarna AB
Fryksdalsbacken 34
123 43 Farsta


CF VVS & Allservice
Kattugglev. 25
123 52 FarstaKnogen Bygg AB
Steglitsv. 8


Active Interiör AB
Mårbackag. 23
123 43 Farsta


Rörjouren Svenska AB
Edsvallabacken 20
123 43 Farsta


Brb Badrumsbyggen AB
Sjöorrev. 10
123 52 Farsta


Nytorps Rör AB
Vidjav. 15
123 52 Farsta


Yavi Rör & Entreprenad AB
Fiskmåsv. 49
123 53 FARSTAJohansson Rörservice AB, P
Östmarksg. 55


Brodeco AB
Edsvallabacken 16
123 43 Farsta


Vidja Rörteknik AB
Kattugglev. 25
123 52 Farsta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Farsta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Farsta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Farsta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Farsta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Farsta.

Badrumsfakta om Farsta

I Farsta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Farsta om du är intresserad av att veta mer om Farsta som inte har med badrum att göra.

I Farsta fanns det totalt 15 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Farsta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Farsta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.