Badrum i Gällnöby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gällnöby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gällnöby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gällnöby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gällnöby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gällnöby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gällnöby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gällnöby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sören Jansson
Svartsö Hjälmö 129
130 33 Gällnöby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gällnöby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gällnöby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gällnöby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gällnöby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gällnöby.

Badrumsfakta om Gällnöby

I Gällnöby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gällnöby.

Gällnö är en ö belägen i Värmdö kommun i Stockholms mellanskärgård. Gällnö har varit bebott sedan Gustav Vasas dagar. År 1646 fick överståthållare Knut Posse ön som säkerhet av kronan för ett lån på 1000 riksdaler.Gällnö by är en väl bevarad skärgårdsby där det fortfarande bedrivs ett småskaligt jordbruk med åkrar och öppna betesmarker.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Gällnöby om du är intresserad av att veta mer om Gällnöby som inte har med badrum att göra.

I Gällnöby fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gällnöby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gällnöby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.