Badrum i Grödinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Grödinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Grödinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Grödinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Grödinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Grödinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Grödinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Grödinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Åströms Rör i Grödinge AB
Aspv. 27
147 71 GRÖDINGE


Nrs VVS AB
Bergfinkv. 5
147 71 GRÖDINGE


Lind, Niclas
Sibble Backe 8
147 92 Grödinge


Åströms Rör
Ringv. 9
147 70 Grödinge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Grödinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Grödinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Grödinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Grödinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Grödinge.

Badrumsfakta om Grödinge

I Grödinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Grödinge.

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Grödinge om du är intresserad av att veta mer om Grödinge som inte har med badrum att göra.

I Grödinge fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Grödinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Grödinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.