Badrum i Hallstavik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hallstavik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hallstavik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hallstavik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hallstavik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hallstavik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hallstavik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hallstavik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nordströms Rör AB, Lars
Tulkav. 4
763 34 Hallstavik


Elektrokyl i Roslagen AB
Edebovägen 17
763 43 Hallstavik


Sjölunds Rör AB
Banv. 15
763 43 Hallstavik


Thores Rör
Börjev. 10
763 40 HALLSTAVIK


Hallstaviks VVS Stefan Larsson AB
Rörv. 2
763 30 Hallstavik


Eriksson Fastighetsservice AB, Bernt
Trästa Byväg 95
763 94 Hallstavik


Hallstaviks Vvs, Stefan Larsson AB
Ljungv. 5 A
763 35 HALLSTAVIK


Strömbergs Rör i Trästa AB, K A
Piparhavsvägen 12
763 94 Hallstavik


Kanin Torpet
Gribby Byväg 12
763 92 Hallstavik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hallstavik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hallstavik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hallstavik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hallstavik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hallstavik.

Badrumsfakta om Hallstavik

I Hallstavik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallstavik om du är intresserad av att veta mer om Hallstavik som inte har med badrum att göra.

I Hallstavik fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hallstavik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hallstavik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.