Badrum i Handen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Handen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Handen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Handen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Handen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Handen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Handen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Handen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Handen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Handen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Handen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Handen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Handen.

Badrumsfakta om Handen

I Handen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om orten Handen om du är intresserad av att veta mer om Handen som inte har med badrum att göra.

I Handen fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Handen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Handen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.