Badrum i Hässelby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hässelby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hässelby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hässelby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hässelby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hässelby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hässelby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hässelby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sixten Kjellqvist & CO Byggnads AB
070 - 856 73 97Byggtjänstbutiken
Sandviksv. 268
165 70 Hässelby


Design & Heminredning
Valfrid Brodds v. 13
165 71 HÄSSELBY


Winquist Bygg
Sandviksv. 268
165 70 Hässelby


Bromma Kök & Badrumsrenovering
Älghagsstigen 20
165 76 Hässelby


Ta:S Badrumsrenovering
Trollbodav. 3 A
165 75 HÄSSELBY


Sebhyd VVS & Bygg AB
Astrakang. 63
165 52 Hässelby


Mega Rör
Grönbetev. 50
165 59 HÄSSELBY


Villastadens VVS AB
Granskogsv. 84
165 75 HÄSSELBY


Nyléns Rör och Fastighetsservice
Brändöv. 81
165 72 Hässelby


Dpb Installation HB
Smedshagsv. 16
165 73 HÄSSELBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hässelby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hässelby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hässelby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hässelby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hässelby.

Badrumsfakta om Hässelby

I Hässelby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Hässelby om du är intresserad av att veta mer om Hässelby som inte har med badrum att göra.

I Hässelby fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hässelby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hässelby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.