Badrum i Hölö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hölö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hölö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hölö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hölö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hölö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hölö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hölö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tkr Rör AB
Österbyv. 34
153 71 HÖLÖ


Pl Fjärrvärme AB
Bergslingan 4
153 71 HÖLÖGrävsta Rör & Entreprenad AB
Nyhemsv. 1Canstréns VVS Hölö AB
Ör 19


Nrs, Nickes Rörservice, AB
Stensätter
153 94 Hölö


Lidströms rör AB
Österbyv. 69
153 71 HÖLÖ


Röragenten Björn Halvarsson
Hammarstigen 8
153 94 Hölö


Rk Vvs-Service AB
Broby Ängsv. 18
153 92 Hölö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hölö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hölö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hölö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hölö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hölö.

Badrumsfakta om Hölö

I Hölö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hölö.

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hölö om du är intresserad av att veta mer om Hölö som inte har med badrum att göra.

I Hölö fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hölö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hölö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.