Badrum i Huddinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Huddinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Huddinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Huddinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Huddinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Huddinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Huddinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Huddinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Holmgrens Rör & Värme AB
Bergmarksv. 1
141 41 HUDDINGE


Lars Hagberg Bygg & Plattsättning
Borev. 3
141 32 HUDDINGE


Lindmarks Kakel AB
Talldalsv. 29
141 69 HUDDINGE


Isakzons Snickeri & Bygg AB, Hans
Huddinge
141 35 Huddinge


Karlsson Bygg AB, Mikael
Urbergsv. 22
141 39 Huddinge


Aktiva Jouraktören Holding I Stockholm AB
Lindmätarv. 47
141 37 Huddinge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Huddinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Huddinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Huddinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Huddinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Huddinge.

Badrumsfakta om Huddinge

I Huddinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du ta del av mer information om orten Huddinge om du är intresserad av att veta mer om Huddinge som inte har med badrum att göra.

I Huddinge fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Huddinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Huddinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.