Badrum i Järfälla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Järfälla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Järfälla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Järfälla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 12 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Järfälla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Järfälla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Järfälla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Järfälla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

ASH Bygg & Badrum AB
Fölv. 30
177 39 Järfälla


Järfälla BadrumsRenovering AB
Skarprättarv. 11
176 77 JÄRFÄLLA


HP Kakelsättarna AB
Vallv. 7 B
177 40 Järfälla


Byggamera
Frihetsv. 28
177 33 Järfälla


Olofsson.Svedberg Rörmontage AB
Fornv. 29
175 68 Järfälla


P O Roll AB, Järfälla Byggkeramik
Datav. 3 B
175 43 JÄRFÄLLA


Rymans Golv & Kakel AB
Blåklintsv. 8
176 74 Järfälla


Järfälla VVS
Åkerv. 3
177 41 JÄRFÄLLA


Dj Plattsättning AB
Skarprättarv. 1 A
176 77 JÄRFÄLLA


Munthers Rörservice AB
Timotejv. 6
175 50 JÄRFÄLLA


Almström & Ogebratt bygger AB
Orionv. 97
175 60 Järfälla


Solna Relining Service AB
Bruttov. 16
175 43 JÄRFÄLLA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Järfälla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Järfälla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Järfälla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Järfälla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Järfälla.

Badrumsfakta om Järfälla

I Järfälla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Järfälla om du är intresserad av att veta mer om Järfälla som inte har med badrum att göra.

I Järfälla fanns det totalt 12 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Järfälla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Järfälla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.