Badrum i Järna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Järna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Järna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Järna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Järna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Järna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Järna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Järna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Järna Eko Installationer AB

Seth & Son Fastighets AB
Maskinv


Järna Isolering AB
Vadsbrov. 24
153 36 Järna


AB Rör & Värme I Hölö
Ekvik 1
153 91 JÄRNA


Jhf Rör AB
Snorpv. 8
153 95 JÄRNABert-Enge Berggren Vvs Entreprenad
Billstav

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Järna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Järna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Järna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Järna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Järna.

Badrumsfakta om Järna

I Järna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järna om du är intresserad av att veta mer om Järna som inte har med badrum att göra.

I Järna fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Järna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Järna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.