Badrum i Johanneshov - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Johanneshov - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Johanneshov? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Johanneshov som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 18 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Johanneshov. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Johanneshov så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Johanneshov

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Johanneshov som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bad & Byggrenoveringar AB
Fyrskeppsv. 65
121 54 JohanneshovRemaljeringsbolaget I Storstockholm AB
08


Segeltorps Rör, AB
Karlskronav. 9
121 52 Johanneshov


Leb-Gruppen AB
Veterinärgränd 2
121 63 Johanneshov


Ovanåkers Rör
Pelarg. 11
121 47 Johanneshov


Segeltorps Rör, AB
Karlskronav. 9
121 52 Johanneshov


Stig Englund Holding AB
Ulricehamnsv. 22
121 39 JOHANNESHOV


Stockholms Rörproduktion AB
Kalmg. 25
121 45 Johanneshov


Rörmästarn B.E.S.T. Rör AB
Boråsv. 1
121 48 JOHANNESHOV


Hjalmars Rör & Förvaltning AB
Etsarv. 1
121 43 Johanneshov


Sandbäckens Sprinkler Mitt AB
Lindetorpsv. 17
121 63 Johanneshov


Rogers Ö Service
Thunbergsg. 5
121 37 JOHANNESHOV


Phimo Vvs och Fastighetsservice
Kärrtorpsv. 39
121 55 JOHANNESHOV


Globen VVS AB
Blåsutv. 5
121 36 Johanneshov


Globens Vvs
Blåsutv. 5
121 36 Johanneshov


Andersson Rör AB, Yngve
Palanderg. 15
121 37 JOHANNESHOV


Hannings Rör AB
Rökerig. 5
121 62 JOHANNESHOV


Englunds Vvs AB
Ulricehamnsv. 22
121 39 JOHANNESHOV

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Johanneshov

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Johanneshov kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Johanneshov samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Johanneshov. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Johanneshov.

Badrumsfakta om Johanneshov

I Johanneshov fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du ta del av mer information om orten Johanneshov om du är intresserad av att veta mer om Johanneshov som inte har med badrum att göra.

I Johanneshov fanns det totalt 18 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Johanneshov som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Johanneshov från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.