Badrum i Jordbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Jordbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Jordbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Jordbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Jordbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Jordbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Jordbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Jordbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mälardalen Borr & Mark AB
Dåntorpsv. 19
136 50 JORDBRO


Miva Montage AB
Rörv. 36
136 50 JORDBRO


Z.Ewa Badrum & Bygg I Stockholm
Sandstensv. 19
137 63 Jordbro


AB Rörbjörnen
Cementv. 6
136 50 JORDBRO


Rörlaget I Saltsjö-Boo AB
Rörv. 51
136 50 JORDBRO


City Rör
Dåntorpsv. 33 E
136 50 JORDBRO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Jordbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Jordbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Jordbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Jordbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Jordbro.

Badrumsfakta om Jordbro

I Jordbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Jordbro.

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jordbro om du är intresserad av att veta mer om Jordbro som inte har med badrum att göra.

I Jordbro fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Jordbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Jordbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.