Badrum i Kista - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kista - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kista? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kista som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kista. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kista så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kista

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kista som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tresa HB
Borgåg. 34
164 75 KISTA


TKi Teknikinstallationer AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Pawels - Vvs Installation
Nidarosg. 40
164 34 Kista


Golvkedjan AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


K B W Consulting Limited Uk Filial
Lofoteng. 9
164 33 KISTATrifrost AB
StrömögEnergi & Värmepumpkonsulten I Stockholm AB
Kronborgsgränd 8


Mr Rör I Storstockholm AB
Viderög. 3
164 40 KISTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kista

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kista kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kista samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kista. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kista.

Badrumsfakta om Kista

I Kista fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Kista om du är intresserad av att veta mer om Kista som inte har med badrum att göra.

I Kista fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kista som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kista från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.