Badrum i Kungsängen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kungsängen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kungsängen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kungsängen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 17 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kungsängen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kungsängen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kungsängen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kungsängen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hantverkspoolen i Uppland AB
Lennartsnäsvägen
KUNGSÄNGEN


Air Liquide Gas AB
Kraftv. 5
196 37 KUNGSÄNGEN


Kungsängens Rör AB
Vinbärsstigen 9
196 32 Kungsängen


Brunna VVS AB
Ringdansv. 19
196 37 KUNGSÄNGEN


K.A. Ericssons Rör Hans Weman
Prästhagsv. 53
196 30 Kungsängen


Rm Relining & Bygg AB
Symmetrivägen 12
196 37 KUNGSÄNGEN


Eklund
Energiv. 4
196 37 KUNGSÄNGEN


Kungsängens Isolering AB
Polkettstigen 13
196 38 Kungsängen


67:Ans Rör AB
Aspviksv. 6
196 93 KUNGSÄNGEN


Rörexperten A. Lundkvist AB
Pannåv. 20
196 38 KungsängenStockholms Rörservice AB
Kraftv


Funktionsrör I Stockholm AB
Urfjällsv. 3
196 93 KUNGSÄNGEN


Ditek Isolering AB
Urfjällsv. 3
196 93 KUNGSÄNGENBrunna Rörservice
Rumbastigen 66


Varm Fastighet Norden AB
Vickbergavägen 2
196 93 KUNGSÄNGEN


Borgs Rör & Svets AB, K-E
G. Landsv. 10
196 30 Kungsängen


Fastighetsvärme I Stockholm AB
Kraftv. 60
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kungsängen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kungsängen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kungsängen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kungsängen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kungsängen.

Badrumsfakta om Kungsängen

I Kungsängen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsängen om du är intresserad av att veta mer om Kungsängen som inte har med badrum att göra.

I Kungsängen fanns det totalt 17 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kungsängen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kungsängen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.