Badrum i Lidingö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lidingö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lidingö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lidingö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lidingö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lidingö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lidingö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lidingö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fastighet & Takrenoveringar
Förrådsv. 4 B
181 41 LIDINGÖ


CW Rör Lidingö AB
S. Kungsv. 68
181 32 LIDINGÖLA Carenter Interior Stockholm
Vasav


Allteriör Bygg AB
Fregattv. 8
181 37 Lidingö


JS Hammare Bygg och Måleri
Fregattv. 7
181 37 Lidingö


Låls Rör och Badrum
Fregattv. 8
181 37 Lidingö


Lidingö Rör & Värme AB
S. Kungsv. 61
181 32 LIDINGÖ


Arvaker Energi AB
Ceremonimästarv. 69
181 40 Lidingö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lidingö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lidingö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lidingö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lidingö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lidingö.

Badrumsfakta om Lidingö

I Lidingö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lidingö om du är intresserad av att veta mer om Lidingö som inte har med badrum att göra.

I Lidingö fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lidingö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lidingö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.