Badrum i Ljusterö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljusterö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljusterö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljusterö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljusterö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljusterö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljusterö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljusterö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kgl - Bygg
Sågbacken 4
184 95 LJUSTERÖ


Ljusterö Fix O Trix HB
Laggarsv. 18
184 97 LJUSTERÖ


Skärsbergets Rör & Bygg
Linanäsv. 53
184 97 LJUSTERÖBrn Konsult AB
Marums


Ingbergs Rör AB
Västerkärrsv. 9
184 97 LJUSTERÖ


A. Pettersson Rör I Åkersberga AB
Tunnbergsv. 7
184 95 LJUSTERÖ


Ljust Rör HB
MARUMS GÅRD ÖSTRA FLYGELN
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljusterö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljusterö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljusterö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljusterö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljusterö.

Badrumsfakta om Ljusterö

I Ljusterö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan du ta del av mer information om orten Ljusterö om du är intresserad av att veta mer om Ljusterö som inte har med badrum att göra.

I Ljusterö fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljusterö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljusterö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.