Badrum i Nacka - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nacka - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nacka? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nacka som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nacka. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nacka så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nacka

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nacka som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggnads AB Roger Andersson Mur & Puts & Plattsä
Klippv. 8
131 42 NACKA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nacka

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nacka kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nacka samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nacka. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nacka.

Badrumsfakta om Nacka

I Nacka fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nacka om du är intresserad av att veta mer om Nacka som inte har med badrum att göra.

I Nacka fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nacka som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nacka från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.