Badrum i Norrtälje - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Norrtälje - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Norrtälje? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Norrtälje som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Norrtälje. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Norrtälje så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Norrtälje

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Norrtälje som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Engbergs Måleri AB
Gäddv. 1
761 41 Norrtälje


Åkerlunds Grund o Kakel AB
Två kyrkors väg 78
761 73 NORRTÄLJE


Roslagens Sanitet och Markplanering / Rosom
Långgarnsvägen 17
761 65 Norrtälje


Anders Golv & Kakel AB
Abborrv. 12
761 41 Norrtälje


NM Rörservice AB, Bad & Värme
Abborrv. 12
761 41 Norrtälje


Thorells Bygg AB
Sänsjö
761 92 Norrtälje


KLm Energi & Mekanik AB
Diamantg. 7
761 50 Norrtälje

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Norrtälje

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Norrtälje kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Norrtälje samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Norrtälje. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Norrtälje.

Badrumsfakta om Norrtälje

I Norrtälje fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Norrtälje om du är intresserad av att veta mer om Norrtälje som inte har med badrum att göra.

I Norrtälje fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Norrtälje som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Norrtälje från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.