Badrum i Norsborg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Norsborg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Norsborg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Norsborg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Norsborg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Norsborg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Norsborg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Norsborg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Uttran Rör & Byggteknik
Fågelviksv. 18
145 53 Norsborg


KS Svets & Rörinstallation AB
Brages v. 9
145 69 NORSBORG


Murare Berg
Timotejv. 10
145 67 NORSBORG


Pro40 Fukt & Vattenskador AB
Fågelviksv. 9
145 53 Norsborg


Ask Sprinkler AB
Fågelviksv. 9
145 53 Norsborg


M.W. Rörmontage
Tingsv. 3
145 56 NORSBORG


Mls Rörsvets HB
Rågången 181
145 60 Norsborg


Michal VVS Service och Installation AB
Forv. 17
145 51 NorsborgMojsilovic, Olivera
Rådmansbacken


Freto VVS AB
Alhagsv. 100
145 59 Norsborg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Norsborg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Norsborg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Norsborg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Norsborg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Norsborg.

Badrumsfakta om Norsborg

I Norsborg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Norsborg.

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Norsborg om du är intresserad av att veta mer om Norsborg som inte har med badrum att göra.

I Norsborg fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Norsborg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Norsborg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.