Badrum i Nynäshamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nynäshamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nynäshamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nynäshamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nynäshamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nynäshamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nynäshamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nynäshamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

GHs Rör AB
Hammarhagsv. 26
149 45 Nynäshamn


Jb Konsult & Entreprenad
Teknikerv. 8
149 45 Nynäshamn


Rörtjänst I Nynäshamn AB
Lokmannav. 8
149 32 Nynäshamn


AB C J Björnberg
Åkerv. 10
149 45 Nynäshamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nynäshamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nynäshamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nynäshamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nynäshamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nynäshamn.

Badrumsfakta om Nynäshamn

I Nynäshamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nynäshamn.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nynäshamn om du är intresserad av att veta mer om Nynäshamn som inte har med badrum att göra.

I Nynäshamn fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nynäshamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nynäshamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.