Badrum i Ösmo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ösmo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ösmo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ösmo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ösmo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ösmo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ösmo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ösmo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Berggrens Kakel & Murningsarbeten
Lokes v. 16
148 33 ÖSMO


Rörinstallationer I Ösmo, AB
Djursnäs allé 66
148 92 ösmo


Ohlsens Rör & Fastighetsservice AB
Torgv. 5
148 30 ösmo


J-CAB SWEDEN AB
Atles v. 5
148 33 ÖSMO


JL Rör AB
070 - 575 65 30Älby Vvs och Fastighetsservice
Mjärdv. 14
148 35 ÖSMO


Brd Rör AB
Ogesta Gård 17
148 91 ÖSMO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ösmo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ösmo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ösmo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ösmo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ösmo.

Badrumsfakta om Ösmo

I Ösmo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ösmo om du är intresserad av att veta mer om Ösmo som inte har med badrum att göra.

I Ösmo fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ösmo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ösmo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.