Badrum i Österhaninge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Österhaninge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Österhaninge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Österhaninge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Österhaninge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Österhaninge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Österhaninge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Österhaninge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

K J G Fastighetsservice
Gamla lännåkersvägen 4
137 95 österhaninge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Österhaninge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Österhaninge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Österhaninge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Österhaninge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Österhaninge.

Badrumsfakta om Österhaninge

I Österhaninge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Österhaninge.

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Österhaninge om du är intresserad av att veta mer om Österhaninge som inte har med badrum att göra.

I Österhaninge fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Österhaninge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Österhaninge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.