Badrum i Rosersberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rosersberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rosersberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rosersberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rosersberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rosersberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rosersberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rosersberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nylén Byggnads AB
Sälna 653
195 96 Rosersberg


Racon Bygg AB
Stålg. 15 A
195 72 Rosersberg


Rosersbergs VVS och Entreprenad AB
Kungsv. 53 A
195 70 Rosersberg


Va-Kontroll I Nacka AB
Rosersbergsv. 36
195 71 ROSERSBERG


JB Bad & Bygg, AB
Slottsv. 101
195 95 ROSERSBERG


N.O Rör&Bygg AB
Stålg. 15 A
195 72 Rosersberg


Rbg-Platt
Kadettv. 3 G
195 71 ROSERSBERG


Ekeby Rör AB
Ekebykvarn
195 96 RosersbergM - B Rör & Fastighets Service HB
Kimsta


Skånela Frösunda Rör AB
Sälna 614
195 96 Rosersberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rosersberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rosersberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rosersberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rosersberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rosersberg.

Badrumsfakta om Rosersberg

I Rosersberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rosersberg.

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rosersberg om du är intresserad av att veta mer om Rosersberg som inte har med badrum att göra.

I Rosersberg fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rosersberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rosersberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.