Badrum i Saltsjöbaden - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Saltsjöbaden - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Saltsjöbaden? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Saltsjöbaden som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Saltsjöbaden. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Saltsjöbaden så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Saltsjöbaden

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Saltsjöbaden som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

CRA VVS-Tjänst AB
Fisknätsg. 16
133 43 Saltsjöbaden


Älgö Bygg & Måleri KB
Berguddsv. 20
133 33 SALTSJÖBADEN


Saltsjöbadens Kakelbutik AB
073 - 650 59 99Franzéns Rör AB
Torgg. 4
133 31 SALTSJÖBADEN


Skärgårdsrör
Freyv. 7
133 38 Saltsjöbaden


Andpol Bygg & Båtar AB
Freyv. 46
133 38 SaltsjöbadenMetmar AB
Bataljv


Rösunda Rör & Fastighetsservice AB
Berghemsv. 25
133 37 SALTSJÖBADEN


Julius G. Badrum Entreprenad AB
Braxeng. 12
133 42 SALTSJÖBADEN


Blom-Zackrisson Rörinstallationer HB
Freyv. 44
133 38 Saltsjöbaden

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Saltsjöbaden

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Saltsjöbaden kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Saltsjöbaden samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Saltsjöbaden. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Saltsjöbaden.

Badrumsfakta om Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Saltsjöbaden om du är intresserad av att veta mer om Saltsjöbaden som inte har med badrum att göra.

I Saltsjöbaden fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Saltsjöbaden som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Saltsjöbaden från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.