Badrum i Segeltorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Segeltorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Segeltorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Segeltorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Segeltorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Segeltorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Segeltorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Segeltorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Alfa Keramik AB
Häradsv. 209
141 72 Segeltorp


ONE Nordic
Källängsv. 10
141 71 SEGELTORP


MBergfjord VVS och Fastighetsteknik AB
Buntmakarv. 42
141 73 SEGELTORP


Hedman Byggrenovering KB, Hans
Drejarv. 12
141 73 SEGELTORP


Mbergfjord VVS och Fastighetst
Buntmakarv. 42
141 73 SEGELTORP


Pine Vvs Tjänst
Brovaktarv. 25
141 73 SEGELTORP


Christinebergs Rör & Fastighetsservice
Orrv. 35
141 72 Segeltorp


Strandberg Energikonsult AB
Kapellv. 13
141 70 Segeltorp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Segeltorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Segeltorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Segeltorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Segeltorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Segeltorp.

Badrumsfakta om Segeltorp

I Segeltorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Segeltorp om du är intresserad av att veta mer om Segeltorp som inte har med badrum att göra.

I Segeltorp fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Segeltorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Segeltorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.