Badrum i Segersäng - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Segersäng - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Segersäng? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Segersäng som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Segersäng. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Segersäng så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Segersäng

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Segersäng som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

VVS Akuten
Skogslyckan 6
148 40 Segersäng


VVS Akuten Södertörn AB
Skogslyckan 6
148 40 Segersäng

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Segersäng

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Segersäng kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Segersäng samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Segersäng. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Segersäng.

Badrumsfakta om Segersäng

I Segersäng fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Segersäng.

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Yta: 56,12 hektar
Invånarantal: 608, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Segersäng om du är intresserad av att veta mer om Segersäng som inte har med badrum att göra.

I Segersäng fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Segersäng som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Segersäng från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.