Badrum i Sigtuna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sigtuna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sigtuna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sigtuna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sigtuna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sigtuna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sigtuna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sigtuna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggnadsfirma J. Kjellander AB
Långg. 7
193 30 SIGTUNA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sigtuna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sigtuna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sigtuna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sigtuna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sigtuna.

Badrumsfakta om Sigtuna

I Sigtuna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sigtuna.

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sigtuna om du är intresserad av att veta mer om Sigtuna som inte har med badrum att göra.

I Sigtuna fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sigtuna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sigtuna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.