Badrum i Skå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stockby Byggteknik, AB
Söderbergav. 16
179 75 SKÅ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skå.

Badrumsfakta om Skå

I Skå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan du ta del av mer information om orten Skå om du är intresserad av att veta mer om Skå som inte har med badrum att göra.

I Skå fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.