Badrum i Skärholmen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skärholmen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skärholmen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skärholmen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skärholmen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skärholmen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skärholmen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skärholmen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bygg VVS El Stockholm AB
Storholmsbackarna 90 B
127 43 SKÄRHOLMEN


G L Tvättstugeservice AB
Stångholmsbacken 37
127 40 Skärholmen


EM Plattsättning AB
Stensätrav. 8
127 39 Skärholmen


Nn Entreprenad & VVS AB
Ängsholmsgränd 14
127 42 Skärholmen


Svenska Bygg & Rör
Gröna Stugans v. 33
127 34 SKÄRHOLMEN


Svea Rike Rörmokeri HB
Lammholmsbacken 47
127 49 SKÄRHOLMENVatten & Värme Skärholmen AB
Lammholmsbacken


VVS-Rörtjänst Stockholm AB
Storholmsbackarna 90 B
127 43 SKÄRHOLMEN


08 Rörservice AB
Gröna Stugans v. 33
127 34 SKÄRHOLMENCe GE We Firma
Alsätrav. 160

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skärholmen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skärholmen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skärholmen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skärholmen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skärholmen.

Badrumsfakta om Skärholmen

I Skärholmen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Skärholmen om du är intresserad av att veta mer om Skärholmen som inte har med badrum att göra.

I Skärholmen fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skärholmen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skärholmen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.