Badrum i Skarpnäck - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skarpnäck - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skarpnäck? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skarpnäck som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skarpnäck. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skarpnäck så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skarpnäck

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skarpnäck som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Göran Westman Fastighetsservice & Rör
Skarpnäcks Allé 45
128 33 SKARPNÄCK


S-Rör, AB
Lugna g. 18
128 38 Skarpnäck


S-Rör, HB
Kanslersv. 36
128 38 Skarpnäck


Munins Rör
Tätorpsv. 82
128 31 SKARPNÄCK


Keby VVS AB
08 - 500 642 43PtS Rör, Värme & Sanitet
Tätorpsv. 21 B
128 31 SKARPNÄCK

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skarpnäck

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skarpnäck kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skarpnäck samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skarpnäck. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skarpnäck.

Badrumsfakta om Skarpnäck

I Skarpnäck fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skarpnäck.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skarpnäck om du är intresserad av att veta mer om Skarpnäck som inte har med badrum att göra.

I Skarpnäck fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skarpnäck som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skarpnäck från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.