Badrum i Skogås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skogås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skogås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skogås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 15 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skogås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skogås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skogås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skogås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sjölinder Snickeri & Metall AB
Nyckelvägen
142 50 SKOGÅS


Stadens VVS och Bygg I Trångsund AB
Skogås Torgv. 6 Centrum
142 30 SKOGÅS


Hansson & Hansson Rör AB
Speditionsv. 35
142 50 SKOGÅS


Apex Elinstallationer AB
Speditionsv. 19
142 50 SKOGÅS


Pennoyer Bygg
Rotv. 9
142 52 SKOGÅS


Kim Linds Rör & Värme AB
Svarvarv. 20
142 50 SKOGÅS


Rörmiljö i Älvsjö AB
Speditionsv. 37
142 50 SKOGÅS


Themptander VVS AB
Lyftkransv. 5
142 50 SKOGÅS


Södertörns Rör, Rens & Spol
Rondov. 74
142 41 SKOGÅS


Drevvikens Rör och Bygg AB
Kvintettv. 34
142 43 SKOGÅS


Årsta Rör KB
Kolfatsbacken 13
142 52 SKOGÅS


Bgte Värme & Sanitet AB
Djupdalsv. 6
142 51 SkogåsÅrsta VVS Installationer AB
Svarvarv


Söderorts Rör AB
Vallmyrav. 13
142 51 Skogås


Huddinge Allservice
Bäckv. 6
142 52 SKOGÅS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skogås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skogås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skogås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skogås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skogås.

Badrumsfakta om Skogås

I Skogås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Skogås om du är intresserad av att veta mer om Skogås som inte har med badrum att göra.

I Skogås fanns det totalt 15 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skogås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skogås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.