Badrum i Sköndal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sköndal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sköndal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sköndal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sköndal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sköndal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sköndal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sköndal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sofia Rör AB
Mandelbrödsv. 9
128 69 Sköndal


Svea Vvs
Kubbeg. 47
128 67 Sköndal


AB Appelgren Alvblad
Mandelbrödsv. 9
128 69 SköndalSofia Rör Innovation AB
Mandelbrödsv

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sköndal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sköndal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sköndal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sköndal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sköndal.

Badrumsfakta om Sköndal

I Sköndal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Sköndal om du är intresserad av att veta mer om Sköndal som inte har med badrum att göra.

I Sköndal fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sköndal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sköndal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.