Badrum i Sollentuna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sollentuna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sollentuna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sollentuna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sollentuna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sollentuna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sollentuna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sollentuna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Allmänna Rörjouren
Postv. 2 B
192 66 SOLLENTUNA


Obab Bygg Stockholm AB
Engelbrekts v. 9
191 62 Sollentuna


US Rörteknik AB & Nibe Service
Industriv. 20
191 62 Sollentuna


Spoltjänst I Stockholm AB
Djupdalsv. 7
192 51 SOLLENTUNA


Aarsleff Rörteknik AB
Kung Hans v. 8
192 68 SOLLENTUNA


Rörcompaniet AB
Sollentunav. 102
191 45 SOLLENTUNA


Tillmans Rör AB
Linnés v. 108
191 35 Sollentuna


Rörkompetens Stockholm
Linnés v. 61
191 35 Sollentuna

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sollentuna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sollentuna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sollentuna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sollentuna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sollentuna.

Badrumsfakta om Sollentuna

I Sollentuna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Sollentuna om du är intresserad av att veta mer om Sollentuna som inte har med badrum att göra.

I Sollentuna fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sollentuna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sollentuna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.