Badrum i Solna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Solna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Solna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Solna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 12 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Solna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Solna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Solna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Solna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Ulriksdals Byggnads AB
Mäster Simons v. 20
170 66 SOLNA


Gustavsberg Rörsystem AB
Råsundav. 166
169 36 Solna


Aba Bygg & Renovering AB
Hagalundsg. 8
169 63 Solna


Liljedahl Plattsättning AB
070 - 582 24 10Aspuddens Rörservice AB
Fabriksv. 7
171 48 Solna


Riksbyggen
Råsundav. 1 -3
169 26 SOLNA


Vennberg Bygg AB
Storgatan 104 B
171 55 Solna


Alvis Rörakut Service, AB
Industriv. 23
171 48 Solna


Samsons Rör AB
Åldermansv. 21
171 48 Solna


Andersson & Ärneman AB
Hemvärnsg. 8
171 54 SOLNA


Constrera AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Solna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Solna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Solna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Solna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Solna.

Badrumsfakta om Solna

I Solna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Solna om du är intresserad av att veta mer om Solna som inte har med badrum att göra.

I Solna fanns det totalt 12 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Solna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Solna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.