Badrum i Sorunda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sorunda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sorunda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sorunda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sorunda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sorunda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sorunda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sorunda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sorunda Rörlednings AB
Porthus 11
148 97 SORUNDA


Cgo Rör
Frölunda 56
148 96 Sorunda


Pq Värme AB
Trollstalundsv. 10
148 96 SorundaSorunda VVS Teknik, AB
Söder källstavägen 23 Källstaberg


Orange Clearwater Driftinstallation
Trollstalundsv. 10
148 96 Sorunda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sorunda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sorunda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sorunda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sorunda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sorunda.

Badrumsfakta om Sorunda

I Sorunda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sorunda.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sorunda om du är intresserad av att veta mer om Sorunda som inte har med badrum att göra.

I Sorunda fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sorunda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sorunda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.