Badrum i Stenhamra - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stenhamra - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stenhamra? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stenhamra som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stenhamra. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stenhamra så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stenhamra

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stenhamra som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nisseby Snickeri AB
Uppgårdsv. 1
179 61 STENHAMRA


Närlunda VVS AB
Knosterstigen 18 C
179 61 STENHAMRA


Wikmans VVS AB
Vallviksv. 116
179 61 STENHAMRA


Backeus Rör
Axv. 5
179 63 STENHAMRA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stenhamra

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stenhamra kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stenhamra samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stenhamra. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stenhamra.

Badrumsfakta om Stenhamra

I Stenhamra fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenhamra om du är intresserad av att veta mer om Stenhamra som inte har med badrum att göra.

I Stenhamra fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stenhamra som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stenhamra från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.