Badrum i Stockholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stockholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stockholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stockholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stockholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stockholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stockholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stockholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Moderna Bad
08 - 98 88 8808 - 722 73 40Jucomi AB
Nimrodsg. 22
115 42 STOCKHOLM


Byggbolaget Södermalm AB
Östgötag. 73 B
116 64 Stockholm


Allvärme Service & InstallationAB, Sofia
Malmgårdsv. 63
116 38 STOCKHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stockholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stockholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stockholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stockholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stockholm.

Badrumsfakta om Stockholm

I Stockholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stockholm om du är intresserad av att veta mer om Stockholm som inte har med badrum att göra.

I Stockholm fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stockholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stockholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.