Badrum i Sundbyberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sundbyberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sundbyberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sundbyberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sundbyberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sundbyberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sundbyberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sundbyberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sarab Entreprenad AB
Roseng. 10
172 70 Sundbyberg


Respons Entreprenad AB
Starrbäcksg. 26
172 74 Sundbyberg


Mike Design AB
Valkyriav. 9
174 55 SUNDBYBERG


Prescan AB
073 - 545 27 67AB Solvo VVS
Stureg. 34
172 31 SUNDBYBERG


Värmebolaget AB
Grahamsv. 15
174 46 SUNDBYBERG


Svensk Rörinstallation AB
Vattug. 13
172 73 SUNDBYBERG


HBB BYGG STOCKHOLM
Sundbybergskopplet
172 37 SUNDBYBERG


Handkraft Bygg & VVS i STHLM AB
Gjuteribacken 4 B
172 65 Sundbyberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sundbyberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sundbyberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sundbyberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sundbyberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sundbyberg.

Badrumsfakta om Sundbyberg

I Sundbyberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sundbyberg.

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Sundbyberg om du är intresserad av att veta mer om Sundbyberg som inte har med badrum att göra.

I Sundbyberg fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sundbyberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sundbyberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.